Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Koen Hoeyberghs en Tine Deckers winnen 1/2e triathlon in Leuven

Je kan Koen Hoeyberghs een beetje vergelijken met een kwalitatief goeie wijn: hij wordt gewoon beter met de jaren. Hoeyberghs, inmiddels 43, was vandaag de sterkste in de 1/2e triathlon van Leuven. Aan de finish had Hoeybergs bijna 2 minuten voorsprong op Pieter Hélin. Het was even stil rond Dirk Huyberechts, maar hij is helemaal terug en pakte een 3e plaats.

Wie ook helemaal terug is, is Tine Deckers. Vorig jaar kwam Tine zwaar ten val en moest ze een lange revalidatie ondergaan. Vandaag won ze voor eigen publiek in Leuven. Mieke De Craene werd 2e dame, Christel Van Eesbeek werd 3e dame overall en eerste veterane.

Klik hier voor de volledige uitslag