Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

By using our website, you agree to the use of our cookies.
3athlon.be nomineert Bart Wellens, Kobe Ilsen en Steven Pauwels voor Tri2Cure
Fun

3athlon.be nomineert Bart Wellens, Kobe Ilsen en Steven Pauwels voor Tri2Cure

Als mediapartner van het #Tri2Cure verhaal kunnen we niet anders dan zelf ook actief deelnemen aan de Tri2Cure challenge. En dus hebben we meteen drie leuke nominees uitgekozen die de komende twee weken een poging mogen wagen om hun 750 meter zwemmen vast te leggen, een keer het bewijs te tonen van 20 km fietsen en ook van die 5 km lopen willen we foto’s of video’s zien. Bart Wellens, Kobe Ilsen en Steven Pauwels: maak jullie borst maar nat en wrijf jullie beentjes maar in. Maar no worries, mocht het niet lukken, dan vinden ze dat bij het Antikankerfonds absoluut niet erg 🙂

Bart Wellens

bart_wellens

Ex-wereldkampioen veldrijden Bart Wellens nam ooit deel aan de City Duathlon in Geel in 2003. Toen werd hij er 38ste. We zijn zeer benieuwd of Bart ook kan zwemmen, maar we zijn ervan overtuigd dat hij de uitdaging niet uit de weg zal gaan. En wie weet motiveren we hem op deze manier wel om nog eens een keertje door te trainen en in december deel te nemen aan de Hel van Kasterlee, toch nog altijd zijn echte thuisbasis 😉

Kobe Ilsen

Kobe Ilsen

Het VRT-gezicht laat zich af en toe van zijn sportiefste kant zien. Zo was hij vorig jaar nog de zwemmer van een sterk trio op de Sterke Peer triatlon in Wuustwezel. Als hij ook de 20 km fietsen vastlegt en het bewijs levert van 5 km lopen, dan mag hij zich individueel ook triatleet noemen.

Steven Pauwels

Steven-Pauwels-Transvulcania

Stevow is zonder twijfel onze meest kleurrijke trailrunner. Hij ademt rock ’n roll, trailrunnen en een vreemd soort eighties cool, dus we zijn zeer benieuwd naar de video’s van zijn #Tri2Cure zwemproef, fietsonderdeel en het “piece of cake” lopen voor de man van de extreme afstanden.

Nog even de regels op een rijtje:

Met Tri2Cure wil de wereldwijde triatlongemeenschap de ‘niet-triatleten’ uitdagen met een positieve actie waaraan iedereen kan deelnemen. De doelen van dit unieke project zijn duidelijk: triatlon introduceren bij het grote publiek, focus op een gezonde levensstijl, eenieder uitnodigen om de eerste stappen naar triatlon te zetten en aandacht vestigen op het Antikankerfonds (www.antikankerfonds.org).

Elke triatleet kan eenvoudigweg deelnemen door 3 ‘niet-triatleten’ te nomineren via Twitter (#Tri2Cure) ofFacebook om (de afstanden van) een sprinttriatlon af te leggen binnen 2 weken.

Dit zijn de regels:

  • alle triatleten (van welke afstand of niveau dan ook) hebben het recht om drie niet-triatleten te nomineren voor de uitdaging via hun sociale media;
  • wanneer je uitgedaagd wordt, moet je de drie sporten binnen twee weken gedaan hebben;
  • de minimale afstanden: 750m zwemmen, 20km fietsen, 5km lopen (=afstanden sprinttriatlon). Het is geen competitie; je legt de afstanden af volgens je eigen mogelijkheden.
  • je bewijst het door foto’s te delen van jezelf op jouw sociale media.
  • indien niet, dan schenk je een bedrag aan het Antikankerfonds. (IBAN: BE79 5230 8061 2533 BIC: TRIOBEBB) Meer info: www.antikankerfonds.org
  • wanneer je de uitdaging afgerond hebt, of wanneer je een schenking gedaan hebt, mag je drie andere mensen nomineren

Om de uitdaging aan te gaan, hoef je niet eens aan een wedstrijd  deel te nemen. De bedoeling is om apart elk van de 3 sporten apart van elkaar te doen en het bewijs daarvan middels foto of filmpje te posten. En je hebt dus twee weken om de drie sporten een keer te doen, ieder naar eigen mogelijkheden en op eigen tempo… Al staat het je vrij om de drie sporten meteen te combineren en je zelf een echte triatleet te noemen…

Ah ja, graag gedaan heren! 🙂