Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

By using our website, you agree to the use of our cookies.
En de fair play prijs gaat naar…
Foto van de Week

En de fair play prijs gaat naar…

Kienle Raelert water delen Hawaii 2015
Foto: Trimag.de/Frank Wechsel

Voor de verloren gelopen voetbalhooligan, nee, Raelert is hier geen poging aan het doen om concurrent Kienle te verzuipen tijdens de marathon. Nee, dit is gewoon hét beeld van de Ironman Hawaii en het levende bewijs van de enorme sportiviteit en fair-play tussen de triatleten onderling. Sebastian Kienle heeft het moeilijk tijdens de marathon en zijn landgenoot Andreas Raelert merkt het op en kiepert nog wat extra water ter verkoeling over het sterke lijf van de toen nog regerende Ironman wereldkampioen. Even later zou Raelert doorstomen naar het podium en was Kienle al lang blij dat hij in de top-10 de finish haalde. Eerder op de dag bezorgde nieuwe wereldkampioen Jan Frodeno onze landgenoot Frederik Van Lierde nog een bidon drinken toen hij merkte dat Fre een bevoorrading gemist had. Eigenlijk zou elke sporttrainer, wat zeg ik, elke sportfan, deze Foto Van De Week moeten zien… hoe in een keiharde sportuitdaging een triatleet gewoon ook mens blijft…