Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

By using our website, you agree to the use of our cookies.
Bart Aernouts: “Voel me goed voor mijn 6de keer Hawaii”
Hawaii

Bart Aernouts: “Voel me goed voor mijn 6de keer Hawaii”

Bart Aernouts Jolien Lewyllie Hawaii 2017

Woensdagmiddag plaatselijke tijd stootten we in Kona op een ontspannen Bart Aernouts. Die nam uitgebreid de tijd voor een fotoshoot én een dubbelinterview met Jolien Lewyllie voor ons. Het resultaat is een boeiend gesprek over ontspannen toeleven naar het WK Ironman, hoe te slapen de uren voor de wedstrijd, de beleving om samen er te zijn, de keuze om Bart te steunen en niet zelf mee te doen én hoe Bart toch voorrang krijgt op de Kalgirls 🙂

De foto’s van de shoot met Bart Aernouts en zijn ploegmaats in Kona, en een paar beelden behind the scenes. En ja, het was er gezellig:

Bart Aernouts en Ronnie Bart Aernouts Hawaii BTS 2 BMC Etixx Bart Aernouts Hawaii 2017 Bart Aernouts en co Hawaii Bart bril Hawaii 2017 Patrik Ronnie Bart zoomout Patrik Ronnie Bart Hawaii 2017 Bart Aernouts Hawaii 2017 Bart Aernouts Hawaii 2017 close Bart Aernouts Hawaii 2017 BTS 1 Bart Jolien Hawaii 2017