Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.

Bij de VTDL, de Vlaamse Triatlon & Duatlon Liga, zijn ongeveer 4.500 atleten gelicentieerd. Recente studies tonen aan dat een veelvoud hiervan al minstens 1 keer aan een triatlon of duatlon heeft deelgenomen. Ruwweg schatten we het aantal actieve duursport-atleten in Vlaanderen in op zo’n 25.000.

3athlon.be is de enige nieuws- en informatiesite in Belgie die dit volledige publiek bereikt. Met bijna 500.000 bezoekers per jaar zijn we in 2018 opnieuw gegroeid, met een absolute uitschieter in oktober tijdens de Ironman van Hawaii toen 19.000 mensen onze live verslaggeving volgden.

Met het vernieuwde 3athlon.be bieden we een complete belevenis-site rond duursport in al zijn aspecten. Enerzijds blijven we focussen op triatlon, duatlon en multisport nieuws, anderzijds brengen we tips & trics rond voeding en training, maar we bieden ook veel ontspanning…

Advertentieformules

Wil u meer naamsbekendheid bereiken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We hebben verschillende formules, variƫrend van een jaarabonnement als hoofdsponsor met de T1 partnership tot een tijdelijke campagne. Vraag hier onze mediakit aan met alle mogelijkheden.

Wedstrijd In De Kijker

Uw wedstrijd onder de aandacht van de 3athlon.be lezers: advertentie in de zijbalk, gegarandeerd 4 nieuwsberichten (met aankondiging, opening inschrijvingen, voorbeschouwing en verslag) met telkens vermelding van uw affiche en sponsoren. En de mogelijkheid om via onze website extra starters te lokken met kortingen of gratis starttickets. Vraag nu onze mediakit aan.

Live verslaggeving

Ons team heeft in het seizoen 2018 een aantal zeer succesvolle live reportages gebracht van wedstrijden.

Randanimatie

U kan bij ons een kwalitatieve speaker bestellen uit onze uitgebreide team van speakers met onder andere Hans Cleemput, Gert-Jan D’haene, Peter Croes en Amandine Gilson. En wij kunnen mee zorgen voor een professionele geluidsinstallatie. Struur een bericht naar onze hoofdredacteur.