Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Uncategorized

Nieuwsbrief december 2005

Dit is de eerste uitgave van de E-nieuwsbrief
Zoals je wel hebt gemerkt, is de site in volle groei.
Daarom wil ik jullie een op de hoogte brengen van wat er allemaal gebeurt voor en achter de schermen.

* Ines Van Hoeij, Peter Van Mol, Maureen Nuyts en Wim De Doncker zijn "gepromoveerd" to redacteurs. Zij hebben al artikels geschreven, en zullen dit in de toekomst ook vaker gaan doen.
Vrijwilligers zijn steeds welkom

* Er loopt vanaf vandaag een verkiezing 2005. Op de site kan je in de eerste ronde tri- en du- atleten en atletes nomineren voor de titel atleet van het jaar 2005. Op 19 december start ronde 2, waar uit de top 3 van elke cateogie een winnaar wordt gekozen.

* Een nieuw domein www.2athlon.be is sinds 25 november actief. Dit adres verwijst naar de www.3athlon.be site. Niks nieuws dus. Maar het stelt ons toch weer wat extra webruimte ter beschikking, en het komt de duathleten misschien tegemoed 🙂

* Er komen binnenkort chat-sessie met BT’s. (bekende triatleten). Rutger Beke, Kathleen Smet en Marino Vanhoenacker staan alvast op de lijst. Hou de site in de gaten voor de exacte data.

* Er staat ook een nieuwe poll online. Ik heb namelijk een idee om een atleten-databank aan te leggen. Een site waar je van de atleten die zich registreren een profiel, foto, contactform enz kan vinden.
Dit kan uiteraard enkel als atleten interesse hebben en hun profiel willen invullen.

* Op 18 december zullen we op de site rechtsreekse verslaggeving verzorgen vanuit Kasterlee. Tussentijden, wedstrijd verloop, foto’s zullen live vanuit de Hel op de site worden gepubliceerd.

* Ook ivm Kasterlee loopt nog steeds de wedstrijd om je inschrijvingsgeld terug te winnen

* Het forum komt stilaan tot leven. Massaal posten is de boodschap.

* Op 14 januari geef ik in Wachtebeke een presentatie over de basisbegrippen van de trainingsleer, en enkele tips om een planning en schema op te stellen. Meer info volgt op de site

Alle suggesties voor de site zijn welkom. Onderwerpen voor artikels. Ideeën. Interviews,…

Alvast hartelijk bedankt,
en tot binnenkort op www.3athlon.be

Sportieve groeten,
Jim De Sitter