Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Uncategorized

Nieuwsbrief januari 2006

Dit is de eerste nieuwsbrief van 2006 Hallo 3athlonners,

Eerst en vooral wil ik jullie een gezond en sportief 2006 toewensen.

Verkiezing 2005
De eerste 3athlon.be verkiezing was meteen een succes. 1137 mensen hebben hun stem uitgebracht, en kozen voor Marino Vanhoenacker, Kathleen Smet, Koen Maris en Mieke Dupont als winnaars.

Eerste Chat-sessie
Marino, Koen en Mieke waren op 7 januari ook te gast tijdens de 1e 3athlon.be chatsessie. Een 30-tal bezoekers zijn die avond een babbeltje komen slaan in de chatbox

Eerste presentatie avond
Afgelopen zaterdag was er voor het eerst een presentatie over trainingsleer. 20 mensen zijn komen opdagen. De PowerPoint presentatie is te downloaden onder de rubriek "trainingsleer".

Atleten-database
In de atleten-database zijn momenteel 95 atleten geregistreerd, en dit aantal stijgt stilaan. Mag ik jullie vragen om ook jullie clubmakkers nog eens aan te sporen om zich ook te registreren.

Nieuw op de site
Op de site zijn sinds deze week ook 2 nieuwigheden.
* Een wedstrijdkalender voor 2006. Ik probeer in deze kalender zo veel mogelijk 2athlon, 3athlon, loopwedstrijden, enz te plaatsen. Heb je info over wedstrijden die ontbreken, laat het me gerust weten.

* De kilometerstand 2006 : op deze pagina kunnen geregistreerde atleten hun kilometerstand van 2006 invullen voor het zwemmen, fietsen en lopen. Er wordt als het ware een ‘klassement’ gemaakt volgens het totaal aantal kilometers.

Wat komt er nog aan?
Uiteraard doen we de komende weken verder met interviews, wedstrijdverslagen,…
Zondag ga ik naar de winterduathlon in Zonhoven, en kom hopelijk met een mooie reeks foto’s terug…

Sportieve groeten
Jim De Sitter

ps : om deze nieuwsbrief via mail te ontvangen, registreer je jezelf in de atleten-database, en selecteer de nieuwsbrief optie.