Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Westvlaamse sportman van 2005
Nieuws

Westvlaamse sportman van 2005

Op uitnodiging van de Provinciale Cel West – Vlaanderen van de V.T.D.L. ben ik gisteren, woensdag 22 februari 2006, naar de uitreiking van de sportprijzen 2005 van de provincie West – Vlaanderen geweest.

In aanwezigheid van een 1000 – tal sportliefhebbers werd triatleet MARINO VAN HOENACKER uitgeroepen tot SPORTMAN 2005 van de provincie West – Vlaanderen. Ook duatleet Benny Vansteelant was bij de laatste drie genomineerden.

Sportprijzen waren er ook weggelegd voor o.a. Johan Bruyneel, JS Dancepower, Gianni Meersman, Frederic Vandenheede, Justin Gevaert en Wouter Van der Fraenen. Sportvrouw 2005 van West – Vlaanderen werd Aagje Vanwalleghem.

Nogmaals kwam Triatlon & Duatlon dus op het hoogste schavotje, in het bijzijn van pers en publiek.

Dank ook aan onze " schitterende atleten " !!

 

marinovanhoenacker.gif 

Sportieve groeten,

Staf Aerts.
Secretaris B.T.D.F..