Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Uncategorized

Hamme: goud voor Dirk Huyberechts

Foto’s van zaterdag én zondag staan online!!
(met dank aan Dirk Colman)

Na de trio wedstrijd van gisteren, stond er vandaag in het Oost-Vlaamse Hamme een individuele triathlon op het programma. 1350m zwemmen in de Oude Durme, 36km fietsen en 9,6km lopen onder een stralende maar bloedhete zon.

Johan Coulon kwam hier in Hamme bij na traditioneel als eerste uit het water, gevolgd door Jan De Maesschalck.  Coulon stond er al snel als alleen voor op de fiets. Na een sterk fietsnummer kwam hij met bijna 2 minuten voorsprong binnen in de wisselzone. In de achtervolgende groep zaten echter enkele zeer sterke lopers. Na 5km kwam Dirk Huyberechts al als eerste door, voor Johan Coulon. Wim Van De Wielle kwam als derde door.

Huyberechts begaf niet en zette de snelste looptijd neer. Hij finishte in 1:51:16. Wim Van De Wielle nam de 2e plaats in, zijn ploegmakker Kurt Vanhaverbeke werd 3e. Johan Coulon kon met een 4e plaats zijn mooie race afsluiten.

dsc_0016.jpg
 

Bij de dames was het Bianca Van Den Kieboom die met de gouden plak ging lopen. De Hamse Elke Wauters werd 2e en Katrien Verbeiren werd 3e

bianca.jpg 

Uitslagen op http://www.triathlon.be/uitslagen/2006/view_wedstrijd_vtdl.asp

ps: Foto’s zijn verkleind om online te zetten. Voor een foto in hoge reolutie, stuur een mailtje met de bestandsnaam van de foto naar webmaster@3athlon.be