Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuwsbrief Rutger Beke
Uncategorized

Nieuwsbrief Rutger Beke

Beste triatlon-fan,
Nu de herstelperiode van mijn kwetsuur achter de rug is, wil ik jullie met deze nieuwsbrief even op de hoogte brengen van het verdere verloop van mijn triatlonseizoen. Terwijl jullie dit lezen, zal ikzelf al op hoogtestage zijn in Zwitserland. Mijn seizoen start dan wel 3.5 maanden later dan oorspronkelijk gepland, maar ik ben wel nog altijd van plan er nog eens een paar 'goeie lappen' op te geven.
Tot binnenkort in Antwerpen.

Rutger

rutger1 

De « 20km van Brussel » als eindpunt van de revalidatie 

Sinds 12 februari werd Rutger door een stressfractuur uit competitie gehouden. Een 14 weken durende revalidatieperiode (8 weken niet lopen) werd met een deelname aan de 20km van Brussel succesvol afgesloten. Na deze training werd géén enkele botreactie meer waargenomen. We kunnen dus aannemen dat Rutger volledig hersteld is!

rutger2 

Rutger op stage in Sankt-Moritz 

Om de komende wedstrijden zo optimaal mogelijk voor te bereiden werd gekozen voor een hoogtestage in het Zwitserse Sankt-Moritz. Gedurende een periode van 3 weken worden zwemmen, fietsen en lopen verder op punt gesteld. 3 Dagen voor de Marc Herremans Classic zal Rutger terugreizen naar België.

rutger3 

 Marc Herremans Classic wordt seizoensopener

Op 2 juli zal Rutger deelnemen aan de Half Ironman Antwerpen, beter bekend als de Marc Herremans Classic. Als seizoensopener kan deze wedstrijd tellen, met de deelname van o.a. Luc Van Lierde, Thomas Hellriegel, Norman Stadler en Marino Van Hoenacker. Het valt dan ook te verwachten dat Rutger, door zijn trainingsachterstand, niet meteen een hoofdrol zal kunnen spelen.
Na de MHC zal Rutger verder doorwerken naar Ironman Lake Placid van 23 juli.

 

 Vernieuwde Wedstrijdkalender

02/07/06
23/07/06
03/09/06
21/10/06
19/11/06 

 Antwerp, Belgium, Marc Herremans Classic (Half Ironman)
 Ironman Lake Placid, USA
 Half Ironman Monaco, France
 Kona, Hawaii, USA – Ironman Hawaii, World Championship
 Canberra, Australia, ITU LD World Championship