Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Lucky Berlage topfavoriet in Zwitserse Locarno
Nieuws

Lucky Berlage topfavoriet in Zwitserse Locarno

luckyberlage.jpgNa Zurich heb ik 2 weken pauze genomen en ben ik terug rustig beginnen opbouwen. Ik had meteen het goede gevoel terug te pakken en ben ik op zoek gegaan naar een wedstrijd in funtie van de volledige triathlon van Italie (Elbaman). Vermits ik een voorkeur heb voor Zwitserland heb ik gekozen voor de halve triathlon van Locarno. Ik kan hier meedoen op uitnodiging van de organisatie en werd dan ook meteen gebombardeerd tot topfavoriet in deze wedstrijd door de organisatie.

Zondag om 8u30 start ik met nummer 1 aan de 2.5km zwemmen, 80 km fietsen en 20 km lopen.
Locarno ligt in Zwitserland aan het Lac Maggiore. Het is hier echt adembenemend. Een enorm meer omringd met bergen, echt mijn ding. Moest ik rijk zijn dan kocht ik mij hier direct een huis. Ik ben hier aangekomen samen met mijn trainer Didier Deridder op woensdag. Ik ben wat vroeger afgezakt omdat ik op donderdag het fietstraject wou verkennen. Als je ambities hebt dan is dit een verplicht nummer. Vrijdag ga ik het looptraject verkennen en ga ik ook is zwemmen in het meer. Ik ben nog niet aan 100% van mijn kunnen maar wel aan 90% want ik moet pas 100% zijn in Italie op 1 oktober. Maar deze wedstrijd is zeer belangrijk om te weten waar ik sta en of mijn nieuwe manier van trainen reeds efect heeft. Het fietstraject is 40 km heuvelachtig tussen de bergen met op het einde een klim van 5km en dan keren we op diezelfde weg terug. Het lijk niet zwaar maar je mag het niet onderschatten. Het looptraject is 4 ronden van 5 kilometer op een biljart vlak parcour (zeer snel dus). De start is op zondag om 8u30 en de weersverwachtingen zijn 28 graden, 80% vochtigheid en zonnig.
Het is ook de eerste keer dat ik een trainer heb die meegaat naar mijn wedstrijd, dit is zeker een extra motivatie.
Ok nu ga ik rustig naar mijn hotel om te gaan slapen. Tot na de wedtrijd.

Lucky Berlage