Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

De XVI Ironman Lanzarote

Triathlon zit in de lift, daar kan je niet omheen. Wedstrijden raken steeds vroeger volzet en moeten atleten weigeren. Ook in het Ironman circuit moet je er vroeg bij zijn om een startplaats te bemachtigen. De Ironman van Lanzarote is een van de weinige waar je nu nog kan voor inschrijven, maar ook daar tikt de teller

Vorig jaar op 5 februari, telde de organisatoren 715 inschrijvingen. Vandaag zijn er reeds 860 atleten ingeschreven voor deze wedstrijd. De organisatie voorziet een capaciteit van 1200 deelnemers. Er kunnen er dus wel nog enkelen bij.
 
Tussen de deelnemers zitten enkele grote namen. Zo staat onze eigen Luc Van Lierde, 2-voudig winnaar in Hawaii, op de startlijst.Hij zal het moeten opnemen tegen o.a. Eneko Llanos uit Spanje en de Duitser Steffen Liebetrau.
Bij de dames start de Finse Tiina Boman hoog aangeschreven. Zij gaat de strijd aan met ondermeer de Canadese Tara Norton.
 
(ter info : er zijn reeds 40 Belgen ingeschreven)