Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
-Triatlon Team Meetjesland test de conditie op trainingsstage
Uncategorized

-Triatlon Team Meetjesland test de conditie op trainingsstage

smo-team
Van vrijdag 9 tot zondag 11 februari was het voltallige SMO-Triatlon Team Meetjesland op trainingsstage in Butgenbach. "Deze trainingsstage werd ingepland ter voorbereiding van het nieuwe triatlonseizoen" ligt teammanager Jan Savat toe.

De voorbije weken werden bij de teamleden diverse lactaattesten afgenomen in de 3 sportdisciplines en de testresultaten waren hoopgevend voor het nieuwe seizoen. Deze 3-daagse trainingsstage met voornamelijk basistrainingen vormt een goede tussentijdse conditietest voor de seizoensopbouw richting de eerste wedstrijden begin mei. In groep werden de verschillende trainingen afgewerkt in een gemoedelijke sfeer en een uitdagende omgeving met veel klimwerk.
 
Dit teamweekend werd georganiseerd om de teamgeest te bevorderen samen met de teamleden en partners, uitzonderlijk binnen deze individuele sport.  Er stonden enkele stevige loop- en fietstrainingen gepland met enkele heuveltrainingen. Het sportcomplex Worriken stond ter onze beschikking voor enkele techniekzwemtrainingen en stabilisatieoefeningen. Een geslaagde trainingsstage werd aangeboden dankzij onze sponsors