Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Senator gesignalleerd op winterduathlon
Uncategorized

Senator gesignalleerd op winterduathlon

vankrunkelsven Van senator Patrik Vankrunkelsven was al lang geweten dat hij een fervent loper was. Hij weet politiek en sport te combineren en bracht reeds enkele marathons tot een goed einde. Vandaag stond hij aan de start van de winterduathlon in Heusden-Zolder.

Mr. Vankrunkelsven,
doet u vaker mee aan duathlons ?

Hier doe ik elk jaar mee. Da's nu al de 9e of de 10e keer, ik ben de tel zo wat kwijt geraakt. Een vriend van mij, die samen met mij als dokter afstudeerde, is van de streek en heeft me aangezet om hier mee te doen.

Bereid u zich daar speciaal op voor?

Wel,  ik loop toch iedere week een 3-tal keer. Fietsen kan ik echt niet zo goed. Een 2 weken voor deze wedstrijd haal ik de fiets uit de garage en ga ik eens op de baan en eens in de bossen rijden. Veel meer zit er niet in.