Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Triathlon Lebbeke geldt als Vlaams studentensport kampioenschap

Voor de derde maal zal het Vlaams Studentenkampioenschap triathlon plaatsvinden in Lebbeke. Op 22 april 2007 worden de opvolgers van Bart Aernouts en Marjolein Truyers gezocht. Indien je student bent en wenst deel te nemen aan dit kampioenschap, dan schrijf je in via de sportverantwoordelijke van je hogeschool of universiteit of via Loïc Hélin, de sportcoördinator van EHSAL, de organiserende hogeschool: loic.helin@ehsal.be . Om het onderscheid te bewaren tussen student en niet-student schrijf je als student dus NIET in via de website van Top Team Lebbeke! Trouwens, het inschrijfgeld voor de studenten wordt door de hogeschool of universiteit betaald.