Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Gerrit Schellens wint voor de 2e keer op rij in Z-Afrika
Nieuws

Gerrit Schellens wint voor de 2e keer op rij in Z-Afrika

Gerrit Schellens

Gerrit Schellens uit het limburgse Lommel, is voor het 2e jaar op rij winnaar geworden van de Ironman van Zuid Afrika. De 40-jarige Schellens, die vorig jaar pas prof werd, maakte het weer af in een ongelooflijk snelle marathon. Hij had amper 2u43'20" nodig om de 42km af te haspelen. In een eindtijd van 8u33'04" lief hij over de finish. De Zuid-Afrikaan Raynard Tissink moest vorig jaar ook al genoegen nemen met een 2e plaats en wilde revanche nemen. Maar Schellens was te sterk en Tissink haalde ook dit jaar de 2e plaats. De 3e plaats ging naar Stefan Riesen.

Bij de dames ging de de overwinning naar 6-voudig IM-Hawaii winnares Natascha Badmann.