Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Simon De Cuyper en Sophie De Groote winnen triathlon Lebbeke
Nieuws

Simon De Cuyper en Sophie De Groote winnen triathlon Lebbeke

lebbeke2007
Vorig jaar verraste duathleet Bart Aernouts iedereen door de triathlon van Lebbeke te winnen. Deze ochtend hadden dan ook enkele triathleten zich voorgenomen om deze editie niet weer door die zelfde duatleet te laten winnen. Sepp  Meyers zwom de snelste tijd. Kort achter hem volgden o.a. Karel Smet en Marc Geerts en Simon De Cuyper. Aernouts moest tegen een achterstand van 1'40" aankijken. Eens op de fiets werd er vooraan een groepje van  een 8-tal renners gevoermd. Er werd flink samengewerkt op het korte bochtige parcours. Marc Geerts liep als eerste de wissel uit, op de hielen gevolgd door Lander Dircken en Simon De Cuyper. Aernouts kwam bijna een minuut terug, maar moest door een spier-blessure gas terug nemen in het lopen. Simon De Cuyper bleek de sterkste lopen vandaag. Hij won hiermee tevens het Belgisch kampioenschap voor studenten. Lander Dircken werd 2e, Marc Geerts 3e. Bij de dames won Sophie De Groote voor Stefanie Adam en Jolien Lewyllie.
De foto's van de duathlon en de triathlon staan in ons foto-album
Bekijkde uitslag van de duathlon en de triathlon