Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuwe wind waait door de Hel van Kasterlee
Nieuws

Nieuwe wind waait door de Hel van Kasterlee

de_hel2

Na 5 jaar houdt Jan Daems de organisatie van De Hel van Kasterlee voor bekeken. Met het wegvallen van enkele subsidies van o.a. Topsport-Vlaanderen en Bloso, moet de organisatie noodgedwongen inkrimpen en kan Jan Daems het niet meer opbrengen om al zijn energie in de organisatie te steken. Benny Van de Water en de Kastelse Durvers nemen de fakkel over. Concreet verandert er voor de deelnemers weinig of niets. De datum blijft 16 december, het parcours blijft het zelfde. De wisselzone verhuist terug naar de sporthal, om zo wat op het budget te besparen. De wedstrijd verliest wel zijn Powerman label.