Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

By using our website, you agree to the use of our cookies.
Uitslag 17° Kwart Triathlon Izegem 15-8-2007
Uncategorized

Uitslag 17° Kwart Triathlon Izegem 15-8-2007

219_izegem2007-08-15_kwart

Meer dan 530 atleten ingeschreven voor deze triatlonnamiddag met om 11u de start van een 40 tal trio's gevolgd door een 120 Jeugdigen voor de JeugdCup triathlon en dan om 14u30 volgden de atleten voor de kwart afstand. Het was heel winderig, 24° warm (watertemperatuur net 20°) en de regen bleef uit tot op het laatst.

De wedstrijd werd direct hard gemaakt door Bart Colpaert die tijdens het zwemmen een aanzienlijke voorsprong had op opgebouwd. Een trio met oa. Dennis Devriendt fietste de ganse wedstrijd voorop maar werd op het eind ingehaald door een peloton van een twaalftal renners. Pieter Vanhee verliet als eerste de fietsstalling en werd al snel geremonteerd door Dennis Devriendt die 2 ronden aan de leiding liep maar het was onverwacht Cedric Decaluwe die vanuit een dertiende positie iedereen voorbij stormde en de winnaar werd voor Dennis en Kurt Preem.

Bij de dames won Lieve Cappaert-Paulus voor De Craene Mieke en Peggy Claerbout. Het No-Limit feestje werd gewonnen door Bruno Naessens voor Stefaan Depaepe en Eddy Hooghe.

pdf Uitslag 1/4 triathlon
pdf Uitslag jeugdcup wedstrijd
pdf Uitslag trio wedstrijd

Meer op www.duatlon.tk en www.izegemsetriatlon.be