Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

By using our website, you agree to the use of our cookies.
Memorial Ben Mariën op het Zilvermeer te Mol
Nieuws

Memorial Ben Mariën op het Zilvermeer te Mol

rocket

Zondag 2 september was het Zilvermeer te Mol het decor voor de Memorial Ben Mariën. Triamo organiseert reeds enkele jaren een recreatief triathlon evenement waar jong en oud kan aan meedoen. Van initiatie triathlon tot een sprint. Zowel Stayer als niet-stayer liefhebbers konden in Mol het beste van zichzelf geven.
Nieuw dit jaar was de handbike race. Het fietsparcours stond 45 minuten ter beschikking voor een race van handbike atleten. Hoewel het niet om een echte wedstrijd ging (iedereen reed op zijn of haar niveau), ging het er vooraan hevig aan toe. Jurgen "The Rocket " Vercammen (foto) en huidig Belgisch kampioen Nico Felies gaven elkaar geen duim breed toe. Jurgen reed de laatste halve rond lek en moest in laatste instantie de overwinning aan Nico laten.
Uitslagen zijn te bekijken op www.triamo.be
Foto's zijn te bekijken in het foto-album