Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Card Sport Consumentendag
Nieuws

Card Sport Consumentendag

Tijdens de voorbije editie van Eurobike stelde Pinarello zijn allereerste triatlonfiets voor: de Pinarello FT1. Die fiets kan je nu zaterdag gratis bewonderen tijdens de consumentendagen van invoerder Card Sports in Roosendaal. 
 
pinarello

 

Pinarello baseerde de FT1 op het Monetllo-tijdritframe, waarmee Caisse d'Epargne het voorbije seizoen tijdens tijdritten aantrad. Door het gebruik van een ander soort carbon werd de prijs volgens Pinarello zelf "betaalbaar" gehouden. Reken toch al snel op bedragen boven €2000.
 
Card Sports pakt emt de FT1 uit tijdens Bikemotion in Utrecht. Wie echter geen zin heeft in een betalend toegangsticket, kan gratis met de FT1 kennis maken tijdens de consumentendagen, komend weekend.
 
Behalve met de FT1 pakt Card Sports er ook uit met nieuwigheden van Opera en Selle Italia.