Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Trek pakt uit met geïntegreerde sensor
Gear

Trek pakt uit met geïntegreerde sensor

 

speed_trap
Tijdens de jongste uitgave van Bikemotion pakte Trek niet meteen met nieuwe triatlonfietsen uit. Wel waren heel wat nieuwe onderdelen van huisleverancier Bontrager te bekijken. Zo viel ons oog op de Speed Trap, een geïntegreerde snelheidssensor.

Bij de Speed Trap wordt de draadloze snelheidssensor van de nieuwe fietscomputer in een speciaal daarvoor voorziene uitsparing in een Bontrager-voorvork geklikt. Voortaan geen gedoe meer met tie wraps en geen verlies van aerodynamica.

De Bontrager vork met de geïntegreerde uitsparing is gemonteerd op alle roadrace-modellen vanaf de Trek 1.5 tot en met de Madone 5.1

Heb je zelf geen Trek, maar wil je wel zo’n vork, dan is die ook los te bestellen.