Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
3athlon.be blijft gratis!!!
Nieuws

3athlon.be blijft gratis!!!

gratis

De werking van 3athlon.be is puur gebaseerd op vrijwilligerswerk. We zijn een kleine VZW, zonder subsidies of wat dan ook. Toch hebben we ook onze kosten om te doen wat we doen. Om wat inkomsten te vergaren, hebben we even met het idee gespeeld om een deel van de site betalend te maken en met een jaarlijks “lidgeld” te gaan werken. Na wat brainstormen zijn we tot het besluit gekomen dat 3athlon.be gratis moet blijven voor de bezoekers van de site. Uiteraard kan u, als u ons werk appreciëert, ons financiëel een beetje steunen via de PayPal module in de rechter kolom of op onze rekening 737-0204449-16.