Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

De Hel van Kasterlee : nog 3 weken te gaan

De Hel 2007 

Op 16/12 worden de hellepoorten weer opengezet voor de zwaarste aller winterduathlons: De Hel Van Kasterlee?! Er zijn reeds 185 atleten ingeschreven om de uitdaging aan te gaan, dit wil zeggen dat er nog een 30-tal vacante plaatsen zijn. Dus twijfel niet langer en schrijf nù in!

Onder de reeds ingeschreven atleten vinden we de namen van o.m. Pieter Bracke (2° in 2003 en 2005), Jan Daems (meerdere malen top tien in Zofingen), William Busch (topper op de korte afstand) en Camille Hendriks (onlangs knap winnaar van de voorbereidingswedstrijd in Reusel). Naast een pak Belgen uit alle hoeken van het land hebben ze ook in Nederland, Frankrijk, Denemarken, Groot-Brittannië, Italië en zelfs Venezuela (!) de weg naar de Kempen gevonden!

Enkele data om nog even te vermelden:

  • Zaterdag 1 december om 9u00 stipt: de laatste groepstraining (Parcoursverkenning,  we vertrekken aan de sporthal, Duineneind te Kasterlee).
  • Zondag 9 december van 10u00 tot 12u00: wie graag zijn nummer op voorhand heeft kan die komen afhalen in Technofit, Geelsebaan 50 te Kasterlee