Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Uncategorized

Sprinttriatlon Herderen

Op 30 maart 2008 pakt de Wielerschool van Neerpelt uit met een sprinttriatlon (400m zwemmen, 20km fietsen en 4 km lopen) in het Limburgse Herderen. Het zwemmen gebeurt in Sportoase Tongeren, terwijl de fiets- en loopproef bevochten worden in de omgeving van Herderen.

De zwemproef wordt als los onderdeel afgewerkt in verschillende waves, terwijl de fiets-loopproef gezamelijk start om 15h. Het zwemklassement bepaalt de startorde (handicap) voor de fietsproef. Stayeren zal jammer genoeg toegelaten worden, maar dat wordt volgens de organisatoren ruimschoots gecompenseerd met een "ik-rij-u-uit-het-wiel-omloop".

De landelijke omgeving in Riemst staat met zijn golvend reliëf en open velden garant  voor een uitdagend dagje Haspengouw. Zelfs het loopparcours is niet geheel vlak.

Het inschrijvingsgeld bedraagt bij voorinschrijving 10,- euro voor VTDL aangesloten atleten en 15,- euro voor niet-licentiehouders. Daginschrijvingen (en dagbetalingen ) betalen 5,- meer.  

Inschrijven kan via http://www.wielerschool.be/inschrijven.php en wordt pas definitief na ontvangst van het inschrijvingsgeld op rekening nr. 735-3090426-91 mvv NAAM en GEBOORTEDATUM deelnemer. Inschrijvingsgelden worden niet teruggestort.