Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
VTDL zoekt scheidsrechters
Nieuws

VTDL zoekt scheidsrechters

referee3 Elke organisator en elke atleet wenst een goed wedstrijdverloop. De scheidsrechter speelt hier, naast de andere factoren, een belangrijke rol. Scheidsrechters zorgen ervoor dat de reglementen correct worden nageleefd en dat de veiligheid van de deelnemers niet in het gedrang komt.
Een goede scheidsrechter voorziet ook veel mogelijke problemen en treedt preventief op. Een scheidsrechter is geen boeman, maar wel een begeleider van het wedstrijdverloop. Zeker de debutanten in de sport hebben deze begeleiding nodig. Een  scheidsrechter is beslist een meerwaarde voor de wedstrijd.
 
Door de overvolle wedstrijdkalender, met  meerdere wedstrijden per weekend, is er een tekort aan scheidsrechters. Ben je geïnteresseerd? Wil je je steentje bijdragen aan de goede werking van de triathlon en duathlon sport? Lees dan verder voor meer informatie.

 

 referee1

 Ben je ook gebeten door het triatlon en duatlonvirus?
Vertoef je graag in het midden van de actie?
Schrik je niet terug voor enige verantwoordelijkheid?
Is teamwerk wel je ding?

 

Misschien ben jij dan wel de geknipte m/v om ons scheidsrechterskorps uit te breiden.
 
SCHEIDSRECHTERS (m/v) : GEZOCHT!
 
referee2Ben jij recht door zee?
Ben jij integer?
Ben jij consequent?
Kan jij goed luisteren?
Heb jij gevoel voor de sport?
Weet jij wat het is om een triatlon/duatlon te doen?
Is een veilige wedstrijd voor jou belangrijk?
Kan jij goed communiceren?
Is anticiperen voor jou geen punt?
Ben jij een echte teamwerker?
 
Dan is arbitrage van tri- en duatlons je op het lijf geschreven !
 
Heb je interesse om deel uit te maken van ons scheidsrechtersteam? Vul dan bijgaand formulier en verzend het naar de VTDL. Je wordt dan uitgenodigd voor een vormingsdag op 14 april. Deze dag bestaat uit een theoretisch gedeelte, een praktijkstage en een examen. Slaag je hiervoor, dan ben je erkend als scheidsrechter. 
 

Op zaterdag 22 maart ’08 organiseert de Scheidsrechterscommissie een opleiding tot scheidsrechter Triatlon/Duatlon. Deze opleiding loopt over 1dag (9u30 tot 16u) met een uiteenzetting over de Sportreglementen. Aansluitend kan je je examen afleggen en starten met het praktijkgedeelte.

Plaats : Huis van de Sport te Berchem, Boomgaardstraat 22.

 
Inschrijven kan via mail : sofie.dely@Triathlon.be