Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Armand van der Smissen zilver op NK 10km

Gisteren vond in Schoorl het Nederlands kampioenschap 10km op de weg plaats. Naast het hoofdnummer bij de senioren liepen ook de masters hun kampioenschap. Duatleet Armand van der Smissen toch de zilveren medaille te behalen, een plaatsje beter dan vorig jaar. Toch is zijn vorm wat minder dan in dezelfde periode in 2007. Plaatsgenoot Michiel Otten werd 3e.

Doordat de laatste duatlon (in Maleisië) pas plaatvond in november startte hij zijn voorbereiding voor 2008 wat later. Na wat opstartproblemen met de hamstrings verlopen de trainingen inmiddels weer goed.

Volgende week vindt het NK indoor plaats in Gent. VDS loopt daar de 3000 meter. Eind maart volgt een trainingsstage op Mallorca als voorbereiding op het EK Powerman op 20 april in Horst a/d Maas.

Uitslag NK 10km M35
1 Edo Baart ATOS 31.07
2 Armand van der Smissen Tilburg Roadrunners 31.49
3 Michiel Otten Prins Hendrik 32.07