Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
PodRunner
Gear

PodRunner

bluerobot_150.jpgAerobics, Tae-Bo, Spinning,…. De succesformules achter deze fitness rages is steeds de zelfde: sporten op muziek. Met de komst van de lichte en schokbestendige MP3-spelers, loopt en fietst tegenwoordig bijna iedereen met zijn of haar favoriete muziek op de draagbare jukebox. Maar je kan ook de muziek doelbewust kiezen om de training te stimuleren. Net als bij spinning, kan je het ritme van de muziek gebruiken om het tempo, de stapfrequentie of de cadense aan te geven. Op www.djsteveboy.com mixt SteveBoy de Podrunner platen met gelijke BPM in elkaar. I-pod gebruikers kunnen zich abonneren op de podcast. Voor de andere MP3-spelers kan je de mixes in mp3 formaat downloaden. De muziek op deze podcast is legaal en gratis