Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuwe sportreglementen: veiligheid prioriteit
Nieuws

Nieuwe sportreglementen: veiligheid prioriteit

Op de website van de Vlaamse Triathlon en Duathlon Liga, kan je de sportreglementen voor 2008 vinden. Vooral op de veiligheid zal streng worden toegezien dit jaar. Zo is het niet langer voldoende om een helm op je hoofd te hebben. Het moet uiteraard een goedgekeurde helm zijn zonder beschadiging. Maar ook moet de helm correct en stevig op het hoofd worden gezet.

pot_op_de_kop.jpg

Ook op opzet-stuurtjes zal streng worden toegezien. Zo moet de beugel gesloten zijn, en mag het niet voorbij de remgrepen uitsteken. 2 uitzonderingen zijn de 3T Sub8 en de Vision TT-Bar mogen 2 cm voorbij de remgrepen komen als dit remgrepen van Campagnolo zijn.

 Klik hier om de reglementen 2008 te downloaden