Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
SMO nu ook met volwaardig dames team
Nieuws

SMO nu ook met volwaardig dames team

Floor De Vriendt Mieke Depoortere
Evelyn De Wispelaere Melanie Matthys

Bij het Triatlon Team Meetjesland werden bij het herenteam eind vorig jaar reeds de eerste contracten afgesloten met beloftevolle atleten om de volgende seizoenen op verder te bouwen. Het SMO-Triatlon Team wil voor het komende triatlonseizoen ook bij de vrouwen van zich laten spreken. Zo werden Floor De Vriendt (Maldegem), Melanie Matthys (Sleidinge), Evelyn De Wispelaere (Rumbeke) en Mieke Depoortere (Torhout) aangetrokken om de kleuren van het Meetjeslandse team te verdedigen.

Mieke Depoortere – 34 jaar – duatlon – diverse Belgische titels en overwinningen, eindlaureaat Superprestige duatlon circuit
Melanie Matthys – 29 jaar – duatlon/triatlon – diverse overwinningen bij regionale winterduatlons (Kleit, Lembeke 2007).
Evelyn De Wispelaere  – 17 jaar – duatlon/ triatlon – ex-competitiezwemster start vanaf 2008 met competitietriatlon bij Jeugd A
Floor De Vriendt – 25 jaar – ex-competitiezwemster start vanaf 2008 met competitietriatlon

Deze 4 dames zullen het komende seizoen de nationale en regionale wedstrijden extra kleur trachten te geven bij de dames. "Het is een mengeling van ervaring en aanstormend talent" aldus SMO-manager Jan Savat. "Bij ons blijft de groepssfeer en het contact met elke atleet primeren en het bestuur koos bewust voor een bescheiden en beperkte groep om zo de individuele benadering te laten primeren".
Door een goede ondersteuning en begeleiding wordt getracht deze talentvolle atletes op weg te helpen in hun sportieve carrière. Op vrijdag 18 april as. wordt in het Godshuis te St-Laureins het voltallige SMO-Triatlon Team en hun doelstellingen voor het komende seizoen kenbaar gemaakt. Verdere info op www.smo-triatlonteam.be .