Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Wielerroutes & -cafes in België
Nieuws

Wielerroutes & -cafes in België

6t9phdfr.jpg Borgerhoff & Lamberigts is de uitgeverij die de laatste jaren op de markt kwam met biografieën over o.a. Tom Boonen, Sven Nys, Peter Van Petegem en die vorig jaar het dopingverhaal "Ik niet!" van Rutger Beke in boekvorm goten.

Hun nieuwste boek heet "Wielerroutes & -cafés in Belgie"

Waar maalt Tom Boonen graag zijn trainingskilometers af? Was dat echt Gert Steegmans die we op de route langs het Nationaal Park Hoge Kempen tegenkwamen?

De top van de Belgische wielrenners (met ook nog Philippe Gilbert, Peter Van Petegem, Leif Hoste, Robbie Mc Ewen, VDB en nog vele anderen!) pikt een favoriet uit de bijna 1400 kilometer aan fietswegen en de dertig leukste wielercafés van het land die dit boek bijeen bracht. Dit is dé staalkaart van België: van de wind in de West-Vlaamse Moeren tot het zonnigste stuk België in Torgny, je krijgt het allemaal voor de wielen geworpen in deze gids. Zowel de recreatieve fietsers als de doorwinterde wielertoeristen komen aan hun trekken. 

www.borgerhoff-lamberigts.be