Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Sofie Goos blij met tiende plaats

Op het forum van Atriac was vanochtend al een eerste reactie van Sofie Goos te vinden. Ze heeft het eerst over de zesde plaats van Bert Jammaer: "Bert heeft netjes de zesde plaats veroverd, al is het een beetje met een dubbel gevoel. Hij heeft 3 minuten straftijd gekregen waardoor hij waarschijnlijk een paar plaatsjes verloren heeft. Naar zijn gevoel zat er wel een derde plaats in, want hij voelde zich heel goed en is zelf heel tevreden over zijn vorm! Da’s in ieder geval al een goed teken op de weg naar Lanzarote!!

Over haar eigen prestatie in Californië had ze het volgende te zeggen: "Ikzelf ben ook tevreden over mijn wedstrijd, ondanks het mindere zwemonderdeel… Ik voelde me ook goed en vond het een interessante ervaring een wedstrijd te doen tenmidden van grote atleten. Er is nog veel werk aan de winkel heb ik gemerkt, maar ik heb ook wel vertrouwen geput voor Lanzarote. Dus hopelijk zul je daar van ons horen!" aldus Sofie.