Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
3men helpt je je doelen te bereiken
Uncategorized

3men helpt je je doelen te bereiken

logo3men.jpg

Als er iemand aan het stuur draait, gaat het veel beter, samen staan we sterker! We helpen je bij al je trainingen en het halen van je doelen, “the sky is the limit”. M.a.w. we zorgen ervoor dat je het beste uit jezelf haalt.

Een atleet moet al veel trainen, een full time job en soms nog eens de kindjes groot brengen. Dan is er echt geen tijd meer om na te denken over een trainingsschema, dat doen wij nu voor u. Na een gesprek waar de doelen kenbaar gemaakt worden stellen we een programma op . Dit verloopt in verschillende fases en wordt telkens bijgesteld na een lactaat test. Wekelijks krijg je een weekschema in de bus waarin de trainingen volledig uitgeschreven worden. Met een grote regelmaat worden er groepstrainingen georganiseerd voor de atleten van 3men.be.
 
Privé techniektraining zwemmen
De start van een triatlonwedstrijd is heel belangrijk. Spijtig genoeg is dit voor sommigen onder ons het zwaarste onderdeel nl. zwemmen. Wij bieden privé techniektrainingen aan en dit aan democratische prijzen.

Video analyses van de zwemtechniek
Om de zwemtechniek te verbeteren is een volledige analyse van de verschillende bewegingen tijdens het zwemmen een aanrader. Er worden beelden gemaakt van je zwemslag en dit zowel boven- als onderwater. Nadien worden de fragmenten besproken en wordt er een doelgericht programma opgesteld om de tekorten weg te werken. Je krijgt alle beelden, opmerkingen en oefeningen mee op CD of stick.

www.3men.be