Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Tweede kans op olympisch ticket in Nieuw-Zeeland

Een week na de eerste wereldbekerwedstrijd in Australië verplaatst het ITU-circus zich even verderop, naar Nieuw-Zeeland. In New Plymouth komen opnieuw onze twee Belgen aan de start: Axel Zeebroek en Peter Croes. Die laatste zette een mooie prestatie neer in Mooloolaba. Hij kwam er als 14de uit het water, zat in de kopgroep tijdens het fietsen en liep de eerste 4,5 km mee in de voorste gelederen. Nadien kreeg Peter problemen met de ademhaling. Als die problemen in Nieuw-Zeeland uitblijven, dan zit er zeker een top-20 plaats in en wie weet wel meer. Het wordt geenszins gemakkelijk, want in Nieuw-Zeeland grijpen maar liefst 65 atleten de tweede kans aan om één van de laatste olympische tickets te bemachtigen. De wedstrijd start zondag 6 april om 14u30 lokale tijd. Bij ons kan je de wedstrijd live volgen via de ITU-site vanaf 3u30 in de nacht van zaterdag op zondag.