Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Kjell Verleysen 4de in ETU-cup

In de eerste wedstrijd van het seizoen voor de ETU European Cup is Kjell Verleysen mooi vierde geworden. In het Griekse Chania controleerde een sterke Nederlandse ploeg het fietsonderdeel met het oog op de loopkwaliteiten van hun kopman Luc van Es. In de afsluitende loopproef kon alleen de Fransman Sylvain Sudrie afstand nemen. Voor het podium bleef het een spannende strijd tussen Kjell, de Nederlander van Es en de Rus Tutukin. In de slotfase behield van Es 14 seconden voorsprong op Kjell, goed voor het zilver. Onze landgenoot miste op slechts vijf seconden na het podium en finishte als vierde achter Tutukin. Marc Geerts pakte een schitterende achtste plaats. Stijn Goris werd 13de, Simon De Cuyper 17de, Ludovic Dernier 18de, Lander Dircken 24ste en Willem Brems 26ste. Bij de dames waren er geen Belgische startsters.

Wedstrijdverslag Kjell Verleysen
Wedstrijdverslag Marc Geerts

Uitslag ETU cup Chania