Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Koen Demyttenaere wint triatlon Oostende

In de tweede editie van de sprinttriatlon van Oostende was het woord aan de jeugd. Het volledige podium werd bezet door drie straffe jonge gasten. Winnaar werd Koen Demyttenaere, die ook al in de duatlon van Geluwe bewees een vroege vormpiek te pakken te hebben. De NLT-atleet, nog steeds belofte (U23), legde de basis voor zijn overwinning in Oostende met een bijzonder scherpe looptijd. Tweede werd junior Roman Rabendzki. Hij streed mee vooraan in het fietsen, maar moest in het lopen uiteindelijk het onderspit delven. Tijdens die slotproef verloor hij 1’40 op Demyttenaere. Het uiteindelijke verschil aan de aankomst bedroeg slechts 57". Het brons was opnieuw voor een belofte. Op vijf seconden van Rabendzki finishte de nieuwe SMO-atleet Tom Vander Hoogerstraete.

Bij de dames leek de jeugd ook een hoofdrol te gaan spelen, zeker na de snelle zwemtijd van Sien Deviaene. De ITC youngster kwam als 22ste overall uit het water, maar ze verloor veel tijd tijdens het fietsen. WTT-atlete Lies Maes nam de fakkel over en liep stevig uit op haar eerste concurrentes. Ze won overtuigend voor Marieke Lobeau en Melanie Matthijs.

Uitslag triatlon Oostende