Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Een trio’tje met Anna Kournikova?
Nieuws

Een trio’tje met Anna Kournikova?

anna_kournikova.jpgDe Russische ex-tennis-ster Anna Kournikova wist nooit een tennis tornooi te winnen. Toch is deze blonde schone één van de meest besproken tennisters ooit. Een tijdje geleden hing ze haar racket definitief aan de haak.

Toch blijft ze sportief bezig. Zo stond ze afgelopen weekend aan de start van de Nautica South Beach Triathlon in Miami. Kournikova vormde er samen met Dara Torres en Katya Meyers, gesponsord door Toyota.

Torres is een professionele zwemster en haalde reeds 4 keer de olympische spelen. Meyers is een professionele triatlete.

Kournikova nam de 6,5km lange loopproef voor haar rekening. Ze had   28’59"  om de afstand af te leggen. Het trio eindigde daarmee op de 2e plaats.