Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Vansteelant wint in Ruddervoorde

Wedstrijdverslag door Kris Coddens  

Joerie Vansteelant heeft met sprekend gemak de zestiende kwartduatlon in Ruddervoorde gewonnen. In het eerste loopnummer legde de Torhoutenaar zijn tempo op aan de rest van het deelnemersveld. Hij moest hier enkel Torhoutenaar Kris Coddens naast zich dulden.

Tijdens het fietsnummer nam Vansteelant afstand. Hij bouwde die verder uit tijdens het afsluitende loopnummer. Vansteelant eindigde in een tijd van 0:53:51. Daarmee had hij aan de meet bijna twee minuten voorsprong op de Coddens, die in 0:55:03 over de streep ging en derde werd.

De Nederlander Armand Vandersmissen ging nog over Coddens en finishte in een tijd van 0:54:54.

Francoise Wellekens won bij de dames in een tijd van 1:05:23. Wellekens finishte daarmee voor marathon kampioene Veerle Dhaeze, die in een tijd van 1:06:32 over de meet kwam. Bij de jeugd vielen vooral de prestaties van Tim Van Hemel, Xander Denys, Christophe De Keyser en Sophie Hooghe te onthouden

pdf Uitslag duathlon Ruddervoorde jeugd
pdf Uitslag duathlon Ruddervoorde elite