Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Persconferentie Bink Marino Vanhoenacker
Nieuws

Persconferentie Bink Marino Vanhoenacker

bink_persconf.jpg

Gisteren, vrijdag 16 mei, gaf Marino Vanhoenacker in Knokke zijn jaarlijkse persconferentie met een vooruitblik op zijn seizoen 2008. En er viel heel wat nieuws op te rapen, alhoewel nieuws? Voor velen was het al geen geheim meer dat Marino dit jaar deel zou uit maken van het team “Dresdner Kleinwort”. Het team waar ook Normann Stadler deel van uit maakt.

Naast deze nieuwe sponsor blijven de trouwe sponsors van vorig jaar, Callant Verzekeringen, Groep Versluys en Mc Cann Transport. Maar er zijn nog nieuwe sponsors die Marino steunen. Zo rijdt hij vanaf nu rond in een Nissan Pathfinder geleverd door de Nissan garage Demeyere uit Knokke-Heist. En niet alleen de auto is nieuw, maar ook de fiets van Bink is nieuw. Vanaf dit jaar rijdt hij op Kuota, zwemt hij in een wetsuit van 2XU,…

De sportieve ambities liggen opnieuw in dezelfde lijn als vorig jaar, zoveel mogelijk winnen. Hawaii staat uiteraard opnieuw bovenaan het verlanglijstje. Marino blijft overtuigd dat hij deze wedstrijd kan winnen. De Ironman Klagenfurt voor een 3e maal op rij winnen, zou natuurlijk super zijn. Naast deze wedstrijden start Bink nog in Brugge (1/4 triatlon) en de Marc Herremans Classic (70.3). Na zijn 6e plaats in Lisboa en 2e plaats in St. Croix vertrekt hij nu op stage naar de Sierra Nevada.

Neem alvast ook een kijkje op de vernieuwde website van Bink op www.binkmarino.be

marino_bike.jpg
marino_car.jpg