Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Ironmanagers op stage naar Lanzarote
Nieuws

Ironmanagers op stage naar Lanzarote

ironmanagers_2008.jpg
Op 28 mei vertrekken 23 Ironmanagers op stage voor een intensieve trainingsweek naar Lanzarote, de ideale stageplaats voor triatleten. Dit is meteen de tweede stage dit jaar voor de eerste lichting managers die in 2006 begon met deze training. Het ultieme doel voor deze managers is een volledige triatlon afwerken in Florida op 1 november 2008.

Waar Ironmanagers2008 voor staat …
Ironmanagers2008 is een sportclub voor managers en ondernemers, een ontmoetingsplaats voor gelijkgezinden, die sport wél in hun agenda zetten. Uit gezondheidsoverwegingen en uit ambitie.

Gedurende drie jaar, worden deze druk bezette managers op een professionele manier begeleid naar de Ironman (3,8km zwemmen, 180km fietsen en een marathon 42,195 km): dit is het doel van Ironmanagers2008.

Zowel tijdens clubtrainingen als aan de hand van individuele trainingsschema’s worden de deelnemers stap voor stap begeleid in hun evolutie. Naast de groepsdynamiek en de netwerking is de individuele begeleiding bij Ironmanagers uniek.

De club telt 93 leden over gans België. Boegbeeld en actief lid van deze club is Luc Van Lierde.

www.ironmanagers2008.be