Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Dennis Devriendt 4de in IM70.3 Austria

Bruggeling Dennis Devriendt (LTTL) is vandaag vierde geworden in de halve ironman in Sankt-Pölten (Oostenrijk). Hij kwam als negende uit het water na nauwelijks 25 minuten en zette op het snelle glooiende parcours een scherpe fietstijd neer die hem in derde positie aan de start van de halve marathon bracht. Winnaar werd de Italiaan Massimo Cigana, die nipt de Zweed Björn Andersson, die een verbluffend fietsnummer afwerkte, voorafging. Michael Göhner (D), de winnaar van de vorige editie, vervolledigde het podium. Voor Dennis Devriendt zit hierbij zijn eerste seizoensdoel erop. Hij kwalificeerde zich voor de wereldkampioenschappen halve Ironman in Clearwater (Florida).