Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

By using our website, you agree to the use of our cookies.
Zeebroek naar Spelen
Nieuws

Zeebroek naar Spelen

Axel Zeebroek is zeker van zijn plaats in de Olympische selectie voor de Spelen van deze zomer. Voor Peter Croes bljft het nog even wachten op groen licht.

beijing-2008-with-rings.jpgZeebroek dankt zijn selectie aan zijn 31ste plaats van zondag op het WK in Vancouver. Met zijn achtste plaats op het EK had Zeebroek eerder al voldaan aan het BOIC-minimum. Peter Croes haalde één van de twee gevraagde top 8 plaatsen in een wereldbeker (vijfde in Plymouth), maar kon door een stressfractuur in zijn enkel zijn kansen niet verdedigen in Vancouver. 

Ondanks het feit dat België op de gezuiverde ITU-lijst prijkt met twee atleten die aan de selectievoorwaarden voldoen, blijft het voor Croes afwachten. Indien het BOIC hem niet delibereert, mag Croes een kruis over zijn olympische dromen maken.