Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Grand Prix Les Sables d’Olonne

2 weken geleden stond de Belgische tri- en duathlon kalender overvol en wisten we niet waar eerst kijken. Dit weekend stond er in België geen enkele wedstrijd op de kalender. In Frankrijk, Les Sables d’Olonne, stond weer een grand-prix duathlon op het programma. De overwinning ging naar de Portugees Sergio Silva. Joerie Vansteelant pakte de 2e plaats voor de Spanjaard Enrique Meneses. Jurgen Dereere greep net naast het podium en werd 4e. Kris Coddens reed bij de fietsproef over het midden van de weg en kreeg daarvoor een rode kaart.

Lees de wedstrijdverslagen van Joerie Vansteelant en Kris Coddens