Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Belgische militaire ploeg 6de op WK

Met onder andere Kjell Verleysen en Marino Vanhoenacker aan de start waren de verwachtingen hooggespannen voor de Belgische ploeg tijdens het WK voor militairen in Otepaa, Estland. De beide Belgen konden zich echter niet mengen in de strijd voor de ereplaatsen, maar zorgden samen met Kurt Preem wel voor een zesde plaats in het landenklassement. Marino was de beste Belg op de 18de plaats in 1u53’50. Kjell Verleysen werd in 1u54’45 20ste. Kurt Preem behaalde de 50ste plaats in 2u02’42. De andere Belgen: William Didier 57ste, Jan Decock 61ste en Kevin Maggen gaf op in het fietsen. De Duitser Andreas Raelert verzilverde het Duitse feestje met de andere kleppers uit Duitsland op twee en drie: Maik Petzold en Steffen Justus.