Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

By using our website, you agree to the use of our cookies.
Christian Meuser : 1e blessure in 20jaar tijd
Nieuws

Christian Meuser : 1e blessure in 20jaar tijd

2005_hawaii_belgium_meuser_christian_interview.jpgChristian Meuser is aan zijn 20e seizoen bezig als triatleet. Voor het eerst zijn zijn lange carrière sukkelt de Waaslander met een blessure. De knieën spelen hem al 4 maand parten. Afgelopen maandag werd er nog een kijkoperatie uitgevoerd. De chirurgen kijken positief terug op de ingreep en zien geen probleem om na enkele weken revalideren, de competitie weer te hervatten.

Normaal zou Meuser komende zondag van start gaan in de Ironman van Nice, maar die wedstrijd moet hij dus van zijn agenda schrappen. Toch hoopt Christian om dit jaar voor de 12e keer naar Hawaii te kunnen gaan, door zicht te kwalificeren in Sherborne (UK) in september.

Inmiddels kwamen ook de meldingen dat Stephane Staelens en Thierry Verbinnen niet zullen starten in Nice. Thierry pakte zijn ticket voor Hawaii in St-Croix en besloot daarom zijn debuut op de volledige afstand uit te stellen tot Hawaii zelf. Hij start komende zaterdag in Brugge. Stephane onderging een ingreep aan de tanden en kreeg startverbod van de dokter. Hij is wel naar Nice afgezakt en zal 3athlon.be voorzien van foto’s.