Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Celine Rositano 11de in Parijs

In Parijs stonden zondag 1.000 atleten aan de zwemstart in de Seine. De elites bekampten elkaar voor het Franse Grand Prix circuit over de sprintafstand. Van onze landgenoten was Celine Rositano de sterkste. Celine eindigde op de elfde plaats, op 35" van winnares Magali Di Marco Messmer uit Zwitserland. Jolien Lewyllie en Karolien Geerts werden respectievelijk 33ste en 42ste. De Belgische kampioene sprinttriatlon, Jessica Mayon, werd 43ste.

Axel Zeebroek was de beste Belg bij de mannen met een 34ste plaats. Ludovic Dernier werd 45ste. Stijn Goris verdween tijdens het fietsen van de uitslagenlijst en kreeg een DNF achter zijn naam. Winnaar was de Tsjech Filip Ospaly, voor de Fransen Aurelien Raphael en Yohann Vincent.