Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Geen Stijn Demeulemeester in Brasschaat?
Nieuws

Geen Stijn Demeulemeester in Brasschaat?

stijndm.jpgDe triathlon in Brasschaat van aanstaande zondag, had voor Stijn "Cipo" Demeulemeester een wederoptreden moeten zijn na 10 maanden van rugblessure-leed. Alles zag er heel goed uit. De trainingen vlotten heel goed en Stijn keek er echt naar uit om nog eens te bewijzen wat hij waard was. Tot vorige zondag …
Stijn voelde tijdens een fietstraining pijn aan zijn linker voet. Hij verbeet de steeds erger wordende pijn en werkte zijn fietstraining af. Toen hij na de training zijn  fietsschoenen uittrok om een aansluitende looptraining te doen, kon hij niet meer op die voet staan, en besloot de dokter van wacht te bellen.

Om een of andere reden kreeg Demeulemeester geen van de 3 geprobeerde dokters van wacht te pakken. Er zat dus niets anders op dan maandag ochtend naar de dokter te gaan. de diagnose luidde een weggevroren wratje dat niet helemaal weg was. Er zat volgens de dokter niets anders op dan het weg te snijden. Er moest vrij diep gesneden worden zodat het "gat" moest worden gehecht. Volgens de betreffende arts zou Stijn woensdag stilaan de draad kunnen oppikken, welliswaar op een rustig tempo.

Gisteren, donderdag, kon hij echter nog steeds niet op die voet staan. Een 2e opinie van een dokter in Leuven luidde "een medische blunder". Een schande dat de dokters van wacht niet wilden helpen.

Stijn zal alles proberen om zondag te starten, maar het ziet er zowiezo heel somber uit. Als hij al start, is het niet zeker of hij het lopen zal aanvatten. Alweer een slag in het gezicht voor Demeulemeester.

Stijn, we wensen je een vlot herstel toe!

Lees het hele verhaal op Stijn’s Blog : www.stijndemeulemeester.be