Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Uncategorized

Parcoursverkenning WK Geel (12/07/08)

Het WK komt steeds dichter bij , het wordt stilaan tijd om specifieker te trainen en dan is het noodzakelijk dat je het pacours vrij goed kent. Dit jaar heeft het fietsparcours een grote wijziging ondergaan, waarbij de ring een bepalende rol kan spelen. Het probleem bij individuele verkenning is dat je niet mag fietsen op de ring, daarom hebben wij op zaterdag 12 juli een gezamenlijke fietsverkenning gepland, begeleid door enkele motars. Vertrek is voorzien om 10uur in de voormiddag op het middenplein van de St Aloysius College Diestseweg. Je kan je auto parkeren op de speelplaats en je kan er achteraf ook douchen in de sporthal. We laten de. Verkenning staat open voor elite en agegroupers!

Inschrijvingen

Alle atleten die zich nog willen inschrijven voor het wereldkampioenschap duathlon over de lange afstand op 10 augustus in Geel worden verzocht van zich zo snel mogelijk in te schrijven. Omdat de organisatie zo snel mogelijk de bestelling van de t-shirten moet doorgeven. Elke Belg ontvangt bij de inschrijving een loopshirt van het wk en nog een extra "Team Belgium" loopshirt van hoge kwaliteit, daarnaast krijgt elke atleet nog een pasta-ticket te consumeren in een bepaald restaurant op de Markt in Geel.

Belgische selectie

Volgende elite dames en heren zullen op het wereldkampioenschap LD
duathlon België vertegenwoordigen:

*Elite Dames*
1.Miek Vyncke
2.Veerle D’Haese

*ELITE heren*
1.Joerie Vansteelant
2.Rob Woestenborghs
3.Bart Aernouts
4.Kris Coddens
5.Nico Huyberechts
6.Koen Maris
7.Jeroen Maetens
8.Johan Schoors
9.Loïc Hélin
10.Dennis Sylvain

Reserves: Koen Demyttenaere, Dirk Verleyen

Tot 12 juli of 10 augustus in Geel!
www.wkduathlon2008.be