Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Bellekens en Brydenbach in Rijkevorsel

Afgelopen weekend stond in Sint-Jozef Rijkevorsel de kleine maar sympathieke triatlon op het programma. Bij de dames pakte KTT-atlete Bianca Bellekens haar derde overwinning van het seizoen. Hetric-atleet Tim Brydenbach was de beste bij de mannen. Hij klopte Bart Serroyen in de spurt en won met drie seconden voorsprong. Een minuut later werd Patrick Lievens derde. Bij de dames bevestigde Bianca Bellekens haar goede vorm na haar overwinning twee weken geleden in Beerse (waar Nick Baelus bij de mannen won). Ze haalde het overtuigend van haar clubgenote Ellen Van Loy en Anke Matthysen.