Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Nico Huyberechts haakt af voor Geel

Daarstraks berichtten we nog dat door een relatief zware valpartij tijdens een fietstraining afgelopen zondag de deelname van Nico Huyberechts voor het WK in Geel mogelijk in gedrang kwam. Onderzoek in het UZL bevestigde dat er geen breuken zijn, maar diepe schaafwonden aan de handpalmen de linker dij, rechter onderarm en linker knie baarden hem echter zorgen. Ondertussen laat Nico met pijn in het hart weten dat hij niet zal deelnemen aan het WK.

"Fietsen gaat vlot met weinig hinder. De pols biedt wat weerwerk maar zou geen grote problemen vergen. Lopen is mogelijk aan jogging tempo, maar vocht in de gehavende knie gooit roet in het eten bij wedstrijdritme. Het heeft dus geen zin om de plaats van een reservist niet vrij te geven en de persoon met de beste fysiek aan de start te laten verschijnen."

Wij wensen Nico een voorspoedig herstel toe richting Zofingen.